Hotel Golden Palace<sup>****</sup>
Hotel Golden Palace****
Üdvözöljük a Hotel Golden Palace-ban! 
Ismét megnyitottuk Göd ikonikus szállodáját.
Hotel Golden Palace<sup>****</sup>
Hotel Golden Palace****
Üdvözöljük a Hotel Golden Palace-ban! 
Ismét megnyitottuk Göd ikonikus szállodáját.
Páratlan rendezvényhelyszín a Dunakanyarban
Páratlan rendezvényhelyszín a Dunakanyarban
Ősfákkal borított, egyedülálló park
Ősfákkal borított, egyedülálló park

Rendezvényhelyszín Göd zöldövezetében

Egy feledhetetlen esemény a tökéletes rendezvényhelyszín kiválasztásával kezdődik. A Hotel Golden Palace 8 különböző helyszínnel várja vendégeit, amik között kül-és beltéri lehetőségeket is kínál. Legyen szó kisebb vagy nagyobb rendezvényről, konferenciáról, akár évfordulóról, a hotel személyzetre már a tervezés fázisától az esemény lebonyolításáig végig számíthat. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Ajánlatot kérek

Páratlan rendezvényhelyszín a Dunakanyarban

Célunk az, hogy minden helyzetre gyors és hatékony megoldást nyújtsunk Önnek. A rendezvény terem kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy minden rendezvényszervező igényeit kielégítsék. Legyen szó esküvőről, családi rendezvényről, konferenciáról vagy bemutatóról, minden esetben biztosítjuk a tökéletes helyszínt.

Rendezvénytermünk és szekciótermeink elegáns helyszínéül szolgálnak bármilyen rendelvénynek, 8 hektáros parkunk pedig a szabadtéri lehetőségek bőséges tárháza.

A környék számos csapatépítési, kirándulási lehetőséget, látnivalót kínál.

A rendezvényhelyszín bérlésének folyamata egyszerű és rugalmas. Akár 80 fő részére is ideális helyszínt kínálunk szekciótermeinkben, amelyeket teljes mértékben az Ön igényeire tudunk szabni. A modern technikai felszereltség és a klasszikus stílusos berendezés révén a rendezvénytermeink ugyanolyan eleganciát képviselnek, mint a szállodánk többi része.

Kiegészítő opciók

Amennyiben szabadtéri rendezvényt szeretne tartani, arra is kiváló lehetőséget biztosítunk. 8 hektárnyi ősfás parkunkban hatalmas és szemet gyönyörködtető területet biztosítunk.

A parkban található tó nemcsak szép éke szállodánknak, de igény esetén funkcionális szerepet is betölt, hiszen horgászatra is alkalmas. 
Emellett akár grillezésre is van lehetősége, ami egy kisebb családi rendezvényen ötletes és közkedvelt opció.

Kiváló kültéri opciót nyújt még továbbá hatalmas teraszunk, ami akár az esemény központja is lehet,  igényes kialakításának köszönhetően.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy egy sikeres és feledhetetlen élményekkel dúsított rendezvény jöhessen létre. Kérjen tőlünk ajánlatot, és kezdjük el a rendezvény szervezésének gördülékeny folyamatát.

Miért válasszon minket?

Rendezvényhelyszín profi személyzettel

Célunk, hogy Önnek ne legyen más gondja, mint jól érezni magát, bármilyen eseményről is legyen szó. Éppen ezért szakértő kollégáink minden feltételt biztosítanak a rendezvény szervezéséhez és az esemény alatti időben is. Akár a felszolgálásról legyen szó, akár a technikai eszközök profi működtetéséről. A vendéglátás a mi dolgunk, hogy Önnek ne kelljen az apró részletek miatt aggódnia, csak élvezni az eseményt.

Catering szolgáltatás

Tudjuk jól, hogy egy szép helyszín önmagában mit sem ér. A megfelelő étel és ital kínálat minden rendezvény lelke. Enélkül a résztvevők elégedetlenül távoznának. 
Szerencsére mi ebben is kiváló segítséget tudunk nyújtani. Kínálatunkat annak megfelelően alakítottuk ki, hogy minden vendég a saját ízlésének megfelelő fogást találhasson. Ennek megfelelően kifogástalan minőségben szolgáljuk fel az ételeket és az italokat az események alatt és a szünetekben is.

Transfer

Szállodánk birtokában lévő 9 személyes Mercedes kisbusszal transzfer szolgáltatást is nyújtunk, így az Ön vendégei kényelmesen juthatnak el a rendezvényre.

Ha Ön is feledhetetlen rendezvényre vágyik, gördülékeny lebonyolítással, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatot kérek

Hírlevél feliratkozás egyedi ajánlatokért

Iratkozzon fel, hogy friss híreket, aktuális információkat küldhessünk Önnek a szállodáról!

Feliratkozom