Wellness ajándékutalvány

Ajándékozzon pihentető élményt családtagjainak, szeretteinek! A Hotel Golden Palace tökéletes helyszíne a relaxációnak, kulináris élményeknek és az aktív kikapcsolódásnak. A wellness ajándékutalvány garantáltan életre szóló emlékeket fog okozni felhasználójának. Tekintse meg ajánlatunkat!

Ajándékutalvány vásárlás

Wellness ajándékutalvány: élmény ajándékba

A közösen eltöltött idő minden emberi kapcsolódás egyik legértékesebb része, ezért hotelünk is szeretne hozzájárulni ehhez a vissza nem térő alkalomhoz! Ajándékutalványunkkal gasztronómiai élményt, wellnesst, spa szolgáltatásokat, fitneszlehetőségeket és egyéb kikapcsolódást adhat szeretteinek olyan összegben, amilyenben szeretné, a választást Önre bízzuk! Egy ajándékutalvány minden esetben fantasztikus megoldás, ha épp nincs ötlete, mivel lepje meg barátját, szerettét. Egy wellness ajándékutalvánnyal biztosan nem tévedhet nagyot! Elegáns díszítéssel és csinos borítékkal még szebbé teheti az ajándékozás örömét.

Mire használható fel?

A Hotel Golden Palace wellnesshotel ajándékutalványa az alábbi szolgáltatásokra használható fel:

Hogyan vásárolható meg a wellness ajándékutalvány?

Nem kell mást tenni, mint beállítani az ajándékozni kívánt összeget, majd néhány kattintás után kiválaszthatja a fizetési módon (átutalás vagy bankkártya). Fizetés után mi PDF-formátumban elküldjük az Ön által megadott e-mail-címre az utalványt, melyet ki is nyomtathat. Amennyiben nem szeretne a nyomtatással bajlódni, az sem gond! Mi a nyomtatott kártyát is el tudjuk juttatni Önhöz postai úton.

Miért jó ajándék a Hotel Golden Palace utalványa?

Rugalmasan felhasználható

A megajándékozott döntheti el, melyik szolgáltatásunkat szeretné igénybe venni az utalvánnyal. Wellness, spa, éttermi fogyasztás vagy néhány éjszaka a hotelünkben - nyugodtan rábízhatja a döntést a kártya felhasználójára.

Hosszú távú választás

Az utalvány 1 teljes évig felhasználható, így bőven van idő arra, hogy a megfelelő szolgáltatást kiválassza a felhasználó. Ha pedig nem névre szóló kártyát vásárol, abban az esetben az ajándékutalvány át is ruházható.

Rugalmas kézbesítés

A kártya kézbesítését minden esetben egyedi igények szerint intézzük. Ha Ön e-mailben szeretné megkapni, PDF-formátumban küldjük meg, ha pedig postai úton, úgy nyomtatott változatot fog kézhez kapni.

Elegáns megjelenés

Az utalvány maximálisan elegáns kivitelben készül, így nyomtatott változatban is igényes megjelenésű. Ha egy szép, letisztult borítékba helyezi a kártyát, az ajándékozás tökéletes lesz!

Négycsillagos élmény

Ajándékozzon Ön is négycsillagos exkluzív élményt! Hotelünk különleges szolgáltatásokkal és magas szintű kiszolgálással várja vendégeit. A hotel Göd központi részén, zöldövezetben helyezkedik el, így megközelítése gyalogosan és autóval is könnyű. Szállóvendégeink számára a hotel előtti parkolás ingyenes. A hotel szolgáltatásai mellett a település és környéke számos kikapcsolódási lehetőséget kínál túraútvonalak, kirándulóhelyek formájában. A hotel közelében található a Gödi Strand és Termálfürdő is, amely plusz pihenési lehetőséget jelent vendégeink számára.
Amennyiben Ön is szeretne felejthetetlen élményt szerezni vagy ajándékba adni a Dunakanyar csodálatos panorámájával, válassza a Hotel Golden Palace szállodát! Tekintse meg szolgáltatásainkat és kérjen ajánlatot! Magasan képzett kollégáink minden kérdésükre készséggel válaszolnak.

Ajándékutalvány vásárlás