Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, érdemes már az első pihenés foglalása előtt a hűségprogramunkba jelentkezni, hiszen a regisztráció után, előnyöket élvez és jogosult lesz 5% kedvezménnyel pihenését lefoglalni közvetlenül a szálloda weboldalán, a következő linkre kattintva.
https://book.hotelgoldenpalace.hu/foglalas/kereses

Igen, érdemes már az első pihenés foglalása előtt a hűségprogramunkba jelentkezni. A regisztrációt követően már előnyöket élvez és ráadásul kedvezményesen tudja a következő pihenését lefoglalni közvetlenül a szálloda weboldalán. Árkalkulációhoz és foglaláshoz kérem kattintson a következő linkre.
https://book.hotelgoldenpalace.hu/foglalas/kereses

Kollégáink a nap 24 órájában állnak szíves rendelkezésére a +36 70 621 1238 telefonszámon, vagy az info@hotelgoldenpalace.hu e-mail címen.
Javasoljuk, hogy családonként egyvalaki regisztráljon, aki a foglalásokat leggyakrabban intézi. Ehhez a fiókhoz az első belépéskor valamennyi családtagját hozzá tudja adni. Fontos, hogy több különböző fiók kedvezményei nem összevonhatók.
Amennyiben nagyobb család vagy baráti társaság érkezik együtt a Hotel Golden Palace-ba, úgy kérjük minden szobához kapcsolódjon egy regisztráció. Így az egyedi kedvezményeket mindenki érvényesíteni tudja.
Foglaláskor, a kedvezmény érvényesítéséhez, a weboldalunkon bejelentkezett állapotban szükséges árkalkulációt és foglalást végeznie.  Több különböző fiók kedvezményei nem összevonhatók, így érdemes családonként egy fiókot regisztrálni.
Amennyiben már tagja hűségprogramunknak, minden esetben az online foglalási felületen, a foglalás véglegesítése előtt kérjük lépjen be saját felhasználónevével (e-mail cím) és jelszavával. Belépés után Ön jogosult az azonnali 5% árengedményre foglalásából és az első tartózkodása alkalmával Önnek járó további kedvezményekre.
Szállodánk hűségprogramja a törzsvendégeket a regisztrációkor megadott e-mail címük alapján azonosítja, amennyiben Ön nem azzal az e-mail címmel kérte az ajánlatot, amellyel beregisztrált, akkor a rendszer Önt nem azonosítja és nem adja meg a kedvezményt. Ebben az esetben kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és kérje, hogy az ajánlatot újra küldjék arra az e-mail címre, amellyel Ön regisztrált a hűségprogramba.
Kérjük, hogy ajánlatkérés előtt minden esetben lépjen be fiókjába. Köszönjük együttműködését.
A hűségprogramban maximum 10 éjszaka foglalható kedvezménnyel, amennyiben hosszabb ideig tartózkodna szállodánkban, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk az info@hotelgoldenpalace.hu e-mail címen. Köszönjük együttműködését!
A korai érkezés és késői szobaelhagyás a szabad kapacitás függvényében vehető igénybe, így a lehetőségről legkésőbb az érkezés/távozás előtti napon a Recepcióval való előzetes egyeztetés szükséges. A felár kedvezmény magában foglalja a szoba és a szálloda további térítésmentes szolgáltatásainak használatát. Étkezésre, éttermi fogyasztásra a Hűségprogram szintjének megfelelő kedvezmény vonatkozik.
Az info@hotelgoldenpalace.hu e-mail címen vagy a +36 70 621 1238 telefonszámon állunk szíves rendelkezésére a nap 24 órájában.