Kedves Vendégeink!

Üdvözöljük Önöket a Hotel Golden Palaceban. Tájékoztatónkban megtalál minden szükséges információt rólunk és a szállodánkban elérhető szolgáltatásokról. Ha bármilyen kérdése vagy kérése merülne fel, kérjük, forduljon bizalommal Recepciós munkatársainkhoz.

Kellemes időtöltést kívánunk!

Szolgáltatások A-tól Z-ig

Szállodánkban Visa, MasterCard, és American Express bankkártyákkal, illetve OTP, K&H és MHB SZÉP kártyával fizethet.

Tájékoztatjuk, hogy foglalás vagy a becsekkolás során megtett elő-autorizációt a számla rendezése után azonnal feloldjuk.*

*Az autorizáció a bankkártyával történô fizetés engedélyezése, amelynek során egyértelmûvé válik, hogy a kártyabirtokosnak elegendô fedezete van a fizetéshez.

Alkalmazásakor a bank zárolja az összeget az autorizáció feloldásáig, erről részletesebben kérjük bankjánál tájékozódhat.
Bárunk széles ital és koktélválasztékkal, kávékülönlegességekkel, snack ételekkel és házikészítésű süteményeinkkel kellemes környezetben biztosít lehetőséget egy megbeszélésrevagy napközbeni felfrissülésre.

A szobába készített ásványvíz házunk ajándéka Önnek.

A szállodánk lobbyjában elhelyezett cipőtisztító gép használata térítésmentes vendégeink részére.

Szállodai szolgáltatásaink és egyéb helyi, budapesti, vagy a Dunakanyarban lévő programokigénybevételével kapcsolatban forduljon bizalommal Concierge kollégánkhoz, aki örömmel adtájékoztatást a programlehetőségekről a recepciós pult mellett.

 • Igénybe vehető szolgáltatások: Repülőjegy nyomtatás
 • Reptéri transzfer és taxiszolgáltatás Autóbérlés
 • Asztalfoglalások
 • Múzeum, mozi- és színházjegy megrendelés
 • Városnéző túra jegyértékesítés

Londiner kollégánk készséggel áll rendelkezésre csomagjainak le- és felhordásában. Kérés esetén csomagjai a csomagszobában kerülnek megőrzésre.

Kérje recepciós kollégánk segítségét!

Külön felhívjuk Vendégeink figyelmét, hogy szobáink nem dohányzó szobák, amelyek füstérzékelővel vannak felszerelve. A szobai dohányzás alkalmas lehet a tűzoltóságraközvetlenül bekötött tűzjelző rendszer beindítására. Amennyiben a szobában dohányoznak, úgy kötbért számolunk fel, illetve megtéríttetjük az ennek következtében felmerülő költségeket is.

A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően dohányzás csak a kijelölt dohányzóhelyen lehetséges, amely a kertben található. Köszönjük megértésüket és együttműködésüket.

Kérjük, jelezze recepciós kollégáinknak ébresztési igényét.

Elutazása napján 11:00 óráig használhatja a szobáját. Ezen időpont után foglaltságunktól függően, felár ellenében tudjuk a szobát biztosítani. Amennyiben később szeretnekiköltözni kérjük, egyeztessen kollégáinkkal a Recepción.

A gyorsabb kijelentkezés érdekében lehetőséget biztosítunk vendégeinknek arra, hogyszámlájukat már az elutazás előtti estén rendezzék. Ezután, távozáskor már csak a szobakártyákat kell a Recepción leadni. Köszönjük együttműködését!
Amennyiben elvesztett valamit, kérjük azonnal értesítse a Recepciót.

Ha elutazása után észleli valamely értékének hiányát, kérjük hívja a +36 70 621 1238-as központi telefonszámunkat, ahol tájékoztatást kaphat a megtalált tárgyakról.

Amennyiben elvesztett értékét megtaláltuk, úgy a postázási költség megtérítése ellenében, a legrövidebb időn belül gondoskodunk annak visszajuttatásáról. Kérjük, ha Ön talált egyelveszett tárgyat, azt adja le a Recepción.

Amennyiben esernyőre van szüksége, forduljon Recepciós kollégáinkhoz. Az esernyőket kaució ellenében tudjuk Vendégeink rendlekezésére bocsátani, de meg is vásárolhatók a Recepción.

Étteremünk reggeli időben bőséges büféválasztékkal várja Vendégeinket. Vacsorára a foglaltság függvényében a la carte étlapunkról vagy büfékínálatunkról választhat. Az étkezésekhez széles italkínálatunk áll rendelkezésére. Felhívjuk figyelmét, hogy konyhánk 21.00 órakor zár.

Kérjük, hogy különleges étkezési igényéről mielőbb egyeztessen kollégáinkkal, hogy felkészülhessünk az Ön tökéletes kiszolgálására.

Ételérzékenység vagy ételallergia esetén kérjük, tájékozódjon az egyes ételek allergéntartalmáról kollégáinknál. Minden étkezésnél biztosítunk allergénmentes opciót.

Amennyiben Önnek külön ételt készítünk, úgy ezt felár ellenében tudjuk biztosítani. Konyhánk NEM akkreditált gluténmentes konyha, ezért a teljesen gluténmentes étkezést nem tudjuk biztosítani. A szálloda az ezzel kapcsolatos problémákért nem vállal felelősséget.

Szállodánk nagy hangsúlyt fektet a környezet védelmére. Ennek egyik legfontosabb eleme vízkészletünk megóvása. A víztakarékossági programunkhoz azonban az Ön segítségére is szükségünk van. A törölköző cseréjét igényelheti a törölköző földre dobásával.
Környezetünk megkímélése érdekében döntési lehetőséget biztosítunk vendégeinknek a takarítások számának csökkentésére. Szállodánkban a "nem kérek takarítást" döntésért cserébe meghívjuk Önt egy italra a bárban. További részletek a Recepción.

Együttműködését köszönjük!

A fitneszterem a Wellness részlegen található. Szállóvendégeink a terem szolgáltatásait térítésmentesen vehetik igénybe. Kérjük a fitnesztermet megfelelő sportruházatban és cipőben használja és a balesetveszély elkerülése, valamint többi Vendégünk érdekében tartsa be a terem előtt kifüggesztett Házirendet.

Együttműködését köszönjük!

Fürdőköntösét és strandtörölközőjét a szobába készítettük be Önnek. Az elveszett tételeket Vendégeink számlájára terheljük. Köszönjük megértésüket!

A szobákba az alábbi eszközök kérhetőek ingyenesen: babaágy ágyneművel, wc fellépő és ülőkeszűkítő, babakád.
A Recepción gyermek kerékpár is kölcsönözhető.

Kérjük vendégeinket, hogy a wellness részleget gyermekek csak szülői felügyelettel látogassák. Megértésüket köszönjük.

A legközelebbi gyógyszertár:

Császi Gyógyszertár

Nyitvatartás:

 • H-P: 8-17
 • Sz-V: Zárva

Legtovább nyitva tartó gyógyszertár:

Viktória Gyógyszertár

Nyitvatartás:

 • H-P: 7-19
 • Sz-V: Zárva
A szobák takarítása naponta történik 8:00-15:00 óra között.
Kérés esetén van lehetőség anapi takarítás mellőzésére, amelyet az ajtó mellett található "Ne zavarj" táblával tud jelezni.

Amennyiben soron kívül szeretne napi takarítást igényelni, kérjük a "Takarítást kérek!" táblát kívülről az ajtó kilincsére akasztani.

Az ágyneműt heti 2 alkalommal cseréljük, kérésére napi ágyneműcserét biztosítunk. Igény esetén térítésmentesen további paplanokat és párnákat tudunk biztosítani. A törölközőket naponta cseréljük, ha a fürdőszoba padlóján találjuk azokat. Kérésére - ettől függetlenül - minden nap kicseréljük azokat.

Egyéb a szoba takarításával, bekészítéssel kapcsolatos kérésével forduljon a Recepcióhoz.

Göd vonatkozó jogszabálya értelmében vendégeink idegenforgalmi adó megfizetésére kötelezettek. Az adó mértéke: 450 Ft/fő/éj.

Az adófizetési kötelezettség alól mentes: 18.életévét be nem töltött magánszemély.

Kérjük az elszámolás pontossága érdekében idegenforgalmi adómentességéről bejelentkezéskor a regisztrációs lapon nyilatkozzon.

A szálloda egész területén, így a vendégszobákban is ingyenes szélessávú WiFi internet-hozzáférési lehetőség (vezeték nélküli hálózaton) áll rendelkezésére.

Kényelme érdekében a szobába készítettünk be Önnek íróeszközt és jegyzetfüzetet.

Szállodánkban lehetőség van felnőtt és gyermek kerékpárok kölcsönzésére. A kerékpárkölcsönzés ára:

 • 1 000 Ft / óra vagy 5 000 Ft/nap

Ha nem szeretné, hogy zavarják Munkatársaink, kérjük jelezze ezt a szobája ajtajára kitett jelzéssel.

Az ágy és az íróasztal melletti konnektoroknak köszönhetően könnyen megoldható elektronikus eszközeinek töltése. Emellett minden szobában található egy USB csatlakozóval ellátott konnektor is.

Szállodánk egész területén légkondicionáló rendszer működik. A vendégszobákban az Ön kényelmét egyedileg szabályozható klímaberendezés szolgálja. Ennek hatásos működése érdekében, kérjük klíma használata mellett ne szellőztessen vagy ha szellőztetni kíván a légkondicionálót kapcsolja le.

Az optimális energiafelhasználás érdekében a szobai hőmérséklet központilag szabályozott. Az optimális egyedi hőérzet érdekében a szobai hőfokszbályozókkal ez kis mértékben változtatható. A befújás erőssége állítható.

Szállodánkban lehetőség van mosatásra, vasaltatásra térítés ellenében. A tisztíttatni kívánt ruhaneműket kérjük tegye a szekrényben található mosatási zsákba. A mosás ára tételenként:

 • 1 000 Ft.

Hétfőtől péntekig: 9 óra előtti leadásnál a megbízást 12 órán belül teljesítjük, ezen felül expressz mosatási szolgátatás is áll az Ön rendelkezésére; amellyel a ruhák 1 órán belül visszaadásra kerülnek.
18 óra utáni leadás esetén a visszaadást másnap délig tudjuk vállalni.(Szombaton és vasárnap csak expressz mosatás lehetséges, 8-16 óra között.) Az expresszmosatási felár 200%.

Szállodánkban egy mozgáskönnyített szoba található. Ezeknek fürdőszobája is akadálymentes és megfelel a vonatkozó jogszabályoknak.

A szálloda egész területe akadálymentesített. Bármilyen további kérésével kérjük forduljon bizalommal a Recepcióhoz.

Ha a szálloda területén vagy szobájában bármilyen műszaki hibát vagy rendellenességet észlel, kérjük jelezze a Recepciós kollégáinknak. Sürgős hiba esetén kérjük, hívja a Recepciót.

Saját laptopjáról vagy telefonjáról, illetve recepciós kollégáink segítségével a szálloda számítógépeiről, pendriveról is tud nyomtatni a lobbyban elhelyezett nyomtatóra. Használati igényét kérjük a Recepción jelezze.

Amennyiben bármilyen probléma merül fel tartózkodása során, kérjük, forduljon bizalommal vendégkapcsolati munkatársunkhoz. Őt a Recepción keresztül érheti el.
Valamennyi kollégánk mindent megtesz annak érdekében, hogy minél kellemesebben teljen a nálunk eltöltött idő. Észrevételeit weboldalunkon is megteheti. Ehhez a távozása után küldött e-mailben fog linket kapni. Köszönjük segítő észrevételeit.

Szállodánk rendelkezik szabadtéri parkolóval. A parkolóban elektromos autó töltési lehetőség is vendégeink rendelkezésére áll. Ennek részleteiről érdeklődjön a Recepción.

A parkolóhelyek szállóvendégeink részére ingyenesek, külsős vendégeink térítés ellenében vehetik igénybe őket.

Párnamenünkből a következő párnák közül választhat:

1/ Memória betétes;
2/ Toll;
3/ Atka stop;

Ha úgy gondolja, másik párnát szeretne szobájába, kérjük jelezze ezt az emeleti szobaasszonynak vagy a Recepciónak.

A gödi és környékbeli program és kirándulási lehetőségekről, látnivalókról weboldalunkon vagy a Recepción kaphat bővebb tájékoztatást.

Recepciós kollégáink a nap 24 órájában elérhetők személyesen a recepción. Igény esetén a Recepción térítésmentesen biztosítjuk Önnek az alábbiakat:

 • zuhanyzóba tehető ülőke, műanyag fésű, fogápoló szett, borotválkozó szett, testápoló,hajkondíciónáló, textil papucs, univerzális adatkábel, hálózati átalakító adapter (UK/EU),cipőtisztító, tartalék párna.

Ezeken felül különböző tipusu telefontöltők továbbá feltölthető mobil telefonok is rendelkezésre állnak.

Bármilyen családi vagy céges rendezvény megszervezésében és lebonyolításában szívesenállunk rendelkezésére.
Érdeklődését kérjük, jelezze Recepciónkon, ahol kollégáink szívesen tájékoztatják Önt.

Kérjük kedves Vendégeinket, hogy éttermünket és közös helyiségeinket az alkalomhoz illő öltözékben látogassák. Köszönjük szíves együttműködésüket!

Értékei és pénze tárolására saját szobaszéf áll rendelkezésére. A szobaszéf a szekrényben található. Probléma esetén kérjük forduljon a Recepcióhoz.

A szálloda a szobai széfekben tárolt értékekért nem vállal felelősséget, azt mindenki csak saját felelősségére használhatja. Amennyiben nagyobb értéket, értéktárgyat kívánbiztonságba helyezni, kérjük forduljon a Recepcióhoz, ahol a szálloda őrzött központi széfjében lehetősége van biztonságban tudni értékeit.

Fontos: Mielőtt elutazna, ne feledje el kivenni személyes értékeit és hagyja nyitva a széf ajtajáta következő vendég részére.

Vendégeink számára térítésmentesen biztostunk fürdőköpenyt, cípőkanalat, varrókészletet, vizforralót és teaválasztékot.
A fürdőszobában higiéniai és kozmetikai bekészítés található.

Szobaszervizünk minden nap éttermünk nyitvatartási idejében áll vendégeink rendelkezésére.

07-10 óráig reggeli büfékínálatunkról, ebédidőben a la carte étlapunkról, vacsoraidőben szintén aktuális kínálatunkból tud szobájába rendelni, 5 000 Ft/alkalom szervízdíj felszámítása mellett.

Fogyasztás után, ha szeretné, hogy tálcáját elvigyék, kérjük hívja a Recepciót vagy tegye azt a szobaajtó elé.

Reggelijét is kérheti szobájába. Rendeléshez kérjük lépjen kapcsolatba kollégáinkkal. Reggelit a megelőző nap 20 óráig rendelhet. Köszönjük megértését.

Ha taxira van szüksége, kérjük hívja a Recepciót.

Recepciónkon feltöltőkártyás mobiltelefonok állnak vendégeink rendelkezésére.

 • Hotel telefonszáma: +36 70 621 1238
 • Vészhelyzeti segélyhívó szám: 112
 • Sürgősségi ügyelet vagy mentőállomás: Központi ügyelet telefonszáma: 1830/ hétköznap 22-8 óráig, hétvégén és ünnepnapokon: 16-8 óráig /

A telefonálás költsége a hívott telefonszám díjzónájától és a hívás időtartamától függően automatikusan terhelődik számlájára.

Szállodánkban 80+ tv csatornát nézhetnek vendégeink, különböző tematikában (szórakoztató, hírcsatornák, gyerekműsorok, ismeretterjesztő stb.) magyar és több idegen nyelven.
Amennyiben online szeretne tv-t nézni (pl. bbc.com vagy cnn.com), kérjük, forduljon kollégáinkhoz.

 • Római katolikus templom: Jézus Szíve templom, 2132 Göd, Bozóki Gyula tér 2, Tel.:+36 27 332 240
 • Felsőgödi Református templom: 2132 Göd, Kálmán utca. Tel.:+36 30 639 2975

Vendégeink rendelkezésére áll 9 személyes Mercedes kisbuszunk, amivel térítés ellenében transzefer szolgátatást vehetnek igénybe.

A tűz keletkezésének lehetősége igen csekély, ám megelőzéséhez, valamint jelzéséhezaz Ön segítségére is szükségünk van.

Teendők tűz esetén:
 • Amennyiben tüzet észlel, hangos „Tűz van Tűz van” lármával kérjük jelezni, ezután a kézi tűzjelző benyomásával, vagy telefonon azonnal értesítse a Recepciót.
 • Kövesse a személyzet utasításait és őrizze meg nyugalmát!
 • Tájékozódjon a lépcsőház és a vészkijáratok helyzetéről, a tűzoltókészülék hollétéről! Menekülési útvonal a bejárati ajtó belső oldalán található.
 • Tűz esetén menekülésre a liftet ne használja!
 • A menekülési útvonalat az épületben további piktogramok jelzik.
 • Gyülekezési hely: A szálloda előtti parkoló.
A tűzesetek elkerüléséhez az alábbi előírások betartása szükséges:
 • Ne dohányozzon a szobában!
 • Ne szórja a cigaretta hamuját a papírkosárba, és ne abban oltsa el a cigaretta véget!
 • Fokozottan tűz- és robbanásveszélyes anyagot ne vigyen be a szobájába! (Ilyenek például: villanymelegítő, kávéfőző, merülőforraló, PB gáz-palack, gáztöltő patron)
 • Kérjük ne hagyja bekapcsolt állapotban elektromos készülékeit, amennyiben nem tartózkodik a szobájában.
 • A szobákban található vízforraló fokozottan tűzveszélyes! Kérjük, használatára Ön is fordítson nagyobb figyelmet.
Wellnessrészlegünk és a szaunavilág nyitvatartási időben korlátlanul áll vendégeink rendelkezésére.

A Physiotrend Kft. a wellness részlegen számos terápiás és wellness szolgáltatást kínál. A gyógyászati- és wellnes szolgáltatásokról, érdeklődjön a Spa Recepción. Ugyanitt egyeztethet időpontot is a kezelésekre.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a késedelmesen lemondott kezelések esetében kötbért számoluk fel.

Készenlét

Segélyhívó szám: 112
A legközelebbi menekülés útvonal leírását megtalálja a szoba ajtaján.
Egy esetleges kiürítés esetén a vendégeket a megfelelő gyülekezési ponthoz irányítják.
A legközelebbi tűzvédelmi berendezéseket és vészjelző gombokat a szoba ajtaján található térkép jelöli.

Vészhelyzeti információk

A riasztás esetén, kérjük, kövesse a személyzet vagy a mentőszolgálat utasításait.
Ha tüzet fedez fel, nyomja meg az egyik tűzjelző gombot, és hagyja el a területet.Tűzriadó esetén ne használja a lifteket.

Általános biztonság

Saját biztonsága érdekében kérjük, itt tartózkodása ideje alatt minden esetben tartsa az ajtót zárva.
Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szálloda a szobában hagyott értéktárgyakért nem vállal felelősséget. Ez vonatkozik a szobai széfben tárolt értékekre is.

Szolgáltatások letöltése A-tól Z-ig